**AFGELAST** - MSC Clubavond vrij schaken

vrijdag, 25 september 2020 - 20:00 tot 23:00

**AFGELAST OMDAT HET VEREISTE MINIMUM VAN 2 AANWEZIGE SPELERS NIET GEHAALD WORDT**

Vanavond vindt de eerste clubavond plaats van het nieuwe seizoen 2020-2021.

Er zal vrij worden geschaakt.

Gelieve vooral ook rekening te houden met het stipte aanvangsuur en de corona-maatregelen.

• Personen die ziek zijn, worden niet toegelaten in Ten Hove.
  • De algemene coronaregels (mondmaskers vanaf 12 jaar, 1.5m afstand voor iedereen) worden strikt gehandhaafd.
  • Aangezien 1.5m afstand niet mogelijk is bij het schaken met één bord, vragen we iedereen om extra voorzichtig te zijn.
  • 60-plussers zullen niet samen kunnen schaken met de jeugd.
  • Er is een maximum aantal personen per lokaal. In lokalen 1+2 mogen in totaal maximum 30 personen aanwezig zijn. In lokalen 3+4 maximum 16 personen.
  • Iedereen ontsmet zijn handen bij het betreden van het lokaal, er is handgel voorzien aan de deur.
  • Het schaakmateriaal gebruikt door de jeugd wordt apart gehouden en wordt niet gebruikt door de volwassenen.
  • Iedereen vult bij het betreden van het lokaal zijn naam in op de deelnemerslijst.
  • Stipte aankomst wordt gevraagd tot maximum 5 minuten na aanvang van de activiteit.
  • Vooral ook in de gang en in de toiletten is het mondmasker verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar.