Het Gouden Paard Toernooi 2019

zondag, 30 juni 2019 - 09:30 tot 12:00

Het gouden paard toernooi

De Molse schaakclub organiseert als afsluiter van het schaakseizoen voor de tweede maal een officiëel snelschaaktoernooi voor de jeugd met een heuse wisselbeker als eerste prijs.   Vorig jaar werd deze wisselbeker gewonnen door Mathijs De Groof.  Ook de beste -8 jarige en beste -10 jarige (leeftijd op 1 januari van dit jaar telt) winnen een prijs.  Bovendien gaat elke deelnemer sowieso met een prijs naar huis.

Toernooiformule

• 6 ronden Zwitsers 10 minuten per persoon per partij zonder increment per zet
  • men mag nog geen 13 jaar zijn op 1 januari 2019
  • zoals bij elke wedstrijdschaak is schaken met de klok verplicht​
  • Scheidingsysteem
    1. P​unten​​
    2. Sonneborn-Berger
    3. Bucholtz​
    4. Voortschrijding
    5. ​Aantal gewonnen wedstrijden

Inschrijven

• Vooraf inschrijven is verplicht ​via inschrijven@molseschaakclub.be met vermelding van naam, geboortedatum (en stamnummer indien je dit hebt).
  • Uiterste inschrijfdatum : donderdag 27 juni 20:00
  • Het aantal deelnemers is beperkt tot 30.  Vroeg inschrijven is de boodschap !  Lijst van deelnemers.

Inkom

• De inkom is gratis voor de leden van de Molse schaakclub en bedraagt 5 euro voor niet leden.

Het Gouden Paard toernooi is tevens de afsluiting van het seizoen voor de jeugd.  Dan is het wachten tot september vooraleer er terug de zondagvoormiddag kan geschaakt worden in Ten HoveMaar niet getreurd, vanaf september vliegen we er terug in met frisse moed en schaken we er opnieuw (bijna) elke zondagvoormiddag

Alexander Vanherck
afbeelding van Benny Hooyberghs Benny Hooyberghs