Moederdag Online Schaaktoernooi

zondag, 9 mei 2021 - 14:00 tot maandag, 10 mei 2021 - 15:55

Iedereen is welkom om deel te nemen, je moet enkel lid zijn van ons lichess team. Degenen die het online schaken voor het eerst eens een kans willen geven, geef me een seintje op lesley.mertens@hotmail.com en dan stuur ik u een bestand door met daarop alle nodige uitleg. Voor de meer ervaren online schakers, zie hierboven de link naar het toernooi.

Treed nu al toe, dan zien de anderen gelijk wie er zal deelnemen

Duur: twee uur, van 14u-16u (je kan inspringen of weggaan wanneer je wil)

Berserk is mogelijk, dit wil zeggen dat je voor aanvang van iedere partij uw eigen tijd kan halveren. Als je dan wint, dan krijg je een extra punt en maak je meer kans om het toernooi te winnen.

Modaliteiten: 10+5 (10 minuten per persoon per partij, en je krijgt 5 seconden extra tijd voor elke zet die je doet)

Voorwaarde voor deelname: lid zijn van het lichess team Molse Schaakclub - Belgium (https://lichess.org/team/molse-schaakclub-belgium)