Start 26ste Vlaams Jeugdschaakcriterium 2019 in Geel

zondag, 3 maart 2019 - 09:15 tot 18:00

15de Geels Internationaal JeugdSchaak Tornooi

Vandaag start met het 15de Geels Internationaal JeugdSchaak Toernooi het 26ste Vlaams Jeugdschaakcriterium 2019 in Geel.  De Molse schaakclub zal daar talrijk aanwezig zijn.  Er is dan ook uitzonderlijk geen jeugdschaken in Ten Hove.

Inschrijven kan tot zaterdag 2 maart 18:00.  Hier kan men de inschrijvingen volgen.

Allen daarheen !

Ik heb me alvast ingeschreven in de open reeks (A), een reeks speciaal voor begeleiders.  Dus schaakpapa, en/of schaakmama, als je zelf wel eens schaakt of ooit hebt geschaakt, dan is het nu misschien de ideale moment om de draad (terug) op te nemen en jouw schaakniveau eens te testen.  :-)

Jeugdleden die op het moment van de inschrijving tot het toernooi aangesloten zijn bij de Molse Schaakclub MSC kunnen van de club een 50% bijdrage op de inschrijvingskost aanvragen - deze aanvraag dient binnen de 15 kalenderdagen na de beëindiging van het toernooi te gebeuren bij het MSC bestuur met vermelding "NAAM & DATUM VAN TOERNOOI  - NAAM & VOORNAAM SPELER(S).

Sint Aloysius - KOGEKA
Schuttershof 2B