Lid worden ?

Kom gerust eerst eens een paar keer vrijblijvend langs tijdens één van onze schaakavonden in ons clublokaal Lokaal dienstencentrum in Ten Hove. We spelen er elke vrijdagavond vanaf 20:00.

Heb je na enkele malen de schaakkriebels te pakken, dan kan je overwegen om lid te worden. Als lid kan je aan alle activiteiten van de Molse schaakclub deelnemen. Bovendien ben je ingeschreven bij de Belgische schaakbond en aangesloten bij de Vlaamse en Antwerpse Liga, waardoor je ook aan andere schaaktornooien in België kan deelnemen. Via de Vlaamse schaakliga ben je dan ook verzekerd tijdens de schaakactiviteiten.  Maar  het lidmaatschap biedt nog veel meer voordelen!  Het lidgeld bedraagt 50€ per jaar.  Bent u nog geen 16 jaar of bent u ouder dan 65 jaar ? Dan betaalt u slechts 25€.  Het kan gestort worden op rekeningnummer BE23 0635 6405 0991 maar kan ook betaald worden met vrijetijdscheques.

Meer info over de club of lidmaatschap kan altijd worden opgevraagd via info@molseschaakclub.be of via ons contactformulier.