Schaakliteratuur

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Schaakliteratuur

Kan er iemand eventueel een bepaald boek aanbevelen om een geschikte opening te vinden?

Benny Hooyberghs
afbeelding van Benny Hooyberghs
Logical Chess Move by Move Every Move Explained

Logical Chess Move by Move Every Move Explained, door Irving Chernev vind ik een heel goed boek.   Is niet echt een openingsboek maar heel wat partijen met verschillende openingen worden daar stap voor stap uitgelegd.  Weet niet of het er iets mee te maken heeft, maar toen ik dat pas gelezen had, heb ik zowel John als Paul in het clubkampioenschap verslagen.  Is mijn eerstvolgende boek dat ik nog eens ga lezen.  Ik kan je de pdf ervan bezorgen als je wil.

Logical chess

mailen die handel :-)))

Literatuur

Artikel is in de maak met daarin alle materiaal (boeken, dvd’s,...) dat kan uitgeleend door de leden na toestemming eigenaar. Ik stel voor dat alle leden hun persoonlijk materiaal op dit artikel delen.

Benny Hooyberghs
afbeelding van Benny Hooyberghs
Schaakboeken

Heb mijn boeken toegevoegd.  Is maar een beperkte verzameling.  De zes boeken van Max Euwe zijn voor de meeste schakers van de Molse schaakclub aan te raden. :-)