OJRC 22 september 2024

Na een drukke zuiderkempen gespeeld te hebben in Westerlo op vrijdagavond was het deze morgen weer tijd om de jeugdcompetitie terug op poten te zetten.

We zijn al enkele sessies in het seizoen, en ik kan zien dat het niveau van onze jeugd weer een tandje naar boven is bijgesteld in de zomervakantie.

Diegene die dit het meest kon ondervinden is niemand minder dan onze lokale “Duitser” Stef. Hij heeft deze voormiddag moeten nadenken, maar heeft dan uiteindelijk nog niet alle partijen kunnen winnen. Vorig seizoen was het unicum als Stef niet aan het langste eind trok. Uiteindelijk heeft hij nog wel de eerste plaats kunnen bemachtigen, al is deze wel gedeeld met Louis. Abhinav heeft zeer verdienstelijk de derde plaats kunnen grijpen, als dit zo verder gaat kan hij ook naar de groeplessen van de gevorderden!

Met de interclub in aantocht denk ik dat we daar met de jeugdploeg mooie resultaten kunnen neerzetten als we op dit elan verder gaan. De oudgedienden aan de top zoals Stef, Louis, Tristan en Micah zullen het dit jaar moeilijker hebben. Zoveel is zeker!

op

in